Ruimte om te Raken
verbindt over afstand

Door de gevolgen van het coronavirus is er een surreële wereld ontstaan, waarin alles wat vanzelfsprekend was plotseling anders is. Juist in tijden waarin afstand houden van levensbelang is, is het belangrijk in verbinding te blijven. Wij, een aantal mensen werkzaam in de wereld van cultuur en events, zijn een collectief gestart en creëren initiatieven die raken. Benieuwd naar een volgend project? Meld je aan.

Wil je ook geraakt worden?

Laat je gegevens achter en we houden we je op de hoogte met updates en nieuwe projecten.

Over

Door het coronavirus is er een surreële wereld ontstaan, waarin alles wat vanzelfsprekend was plotseling anders is. Het bewogen leven is krakend en piepend tot stilstand gekomen.

De nieuwe realiteit maakt ons verward en onzeker, we zijn bezorgd om onze kwetsbare geliefden, we zijn teruggeworpen op onszelf. We moeten minimaal anderhalve meter afstand houden, terwijl we juist nu steun willen zoeken bij elkaar en behoefte hebben aan verbinding.

Maar het leven is wonderlijk en de mens een uitzonderlijk flexibel, inventief en veerkrachtig wezen. Obstakels en beperkingen leiden tot nieuwe openingen, de ontstane lege ruimte vult zich onmiddellijk met nieuwe dingen. In deze stilstand vinden we als vanzelf nieuwe manieren van ontmoeten en elkaar raken. Want dat we elkaar niet meer fysiek mogen aanraken, wil niet zeggen dat we elkaar niet meer kunnen raken!

Het collectief

Wij, een aantal mensen werkzaam in de wereld van cultuur en events, hebben besloten om de krachten te bundelen en onze kennis en passie in te zetten om waardevolle ervaringen te bouwen. Juist nu. Opdat we de leegte die ontstaat kunnen vullen met pracht. 

Henk Wijnands

Henk Wijnands

Graphic Recorder en Visual Thinker. Ik teken live mee tijdens vergaderingen en evenementen van bedrijven.Ik luister, laat de blabla weg en structureer uw informatie om die vervolgens om te zetten in een visual om de essentie van het verhaal /de boodschap makkelijk en efficiënt te kunnen communiceren.

Wouter van Beek

Wouter van Beek

Eigenaar creatief artiestenbureau. Wij matchen artiesten en acts met bedrijven en evenementen en maken de artistieke vertaalslag van het verhaal dat een bedrijf wil vertellen. Dit doen we met artiesten die uitblinken in hun artistieke talent en dit willen inzetten binnen het bedrijfsleven. Daarnaast vertalen we bedrijfsdoelstellingen naar ijzersterke performances en concepten met muziek, poëzie, dans, multimedia, acrobatiek en theater.

Erik Kuperus

Erik Kuperus

Ik help bedrijven met zinvolle bijeenkomsten. Ik geloof in de kracht van ontmoeten en verbinden. Ik maak ruimte voor al die zaken die irrationeel zijn, maar superbelangrijk en  stel heel veel vragen. In de vorm lijkt het op improvisatiecabaret, op dagvoorzitterschappen, op event-design, op workshops, op trainingen en op coaching. Uiteindelijk ben ik vooral mezelf. Ik ben druk bezig de wereld een betere plek te maken, mezelf te ontwikkelen en terwijl ik dat doe veel lol te hebben. Leuke dingen doen, met leuke mensen!

Nils Roemen

Nils Roemen

Experience designer. Ik ontwerp en bouw ervaringen die mensen raken en in vervoering brengen. Het is de mooiste manier die ik ken om verbinding met jezelf en anderen te creëren. In mijn opdrachten staan de vragen hoe raak ik mensen, hoe verbind ik ze en zorg ik dat dit blijvende impact heeft centraal. Mijn achtergrond in theater en 22 jaar advieswerk vormen een mooi fundament om krachtige concepten binnen de context van een opdrachtgever te laten werken. 

Ad de Haan

Ad de Haan

Stage & content designer. Vertaalt dromen in werkelijkheid. Probeer van elke powerpoint een Cirque du Soleil voorstelling te maken. Een perfecte balans tussen inhoud en vormgeving. Van musicals tot congressen, van concerten tot E-sport events. Mooie dingen maken met creatieve vakgenoten. Daar word ik blij van!

Revi Bloemendal

Revi Bloemendal

Zelfstandig Art Director / Graphic designer, werkend onder de naam ReVisie. Denkt met jou mee hoe jij je het best kunt profileren. Op een manier die bij jou en je behoefte past. Het begint altijd met goed luisteren. Het eindigt met een nieuw logo, magazine, boek. Of met een nieuwe huisstijl, website, stand, reclamefilm. Revi werpt een frisse blik op ieder merk. Ook op dat van jou.

Wendy de Jongh

Wendy de Jongh

Zelfstandige binnen creatieve omgevingen. Vind het heerlijk om samen te werken en te bouwen met snelle, creatieve denkers en daartussen verbindingen te leggen. Hou ook van structuur en controle die er dan weer voor zorgen dat anderen kunnen doen waar zij goed in zijn. Love event design & experience production!

Sven Boelhouwer

Sven Boelhouwer

Zelfstandig congres- en eventmanager voor zowel corporates, verenigingen als overheden. Stelt vragen en slaat dingen plat. Brengt energie en enthousiasme in projecten. Brengt mensen samen, voor en achter de schermen. Goed in anderen laten stralen door het faciliteren van hun succes.

Corien Rösken

Corien Rösken

Eigenaar creatief organisatiebureau waarbij ik erg geloof in de kracht van live! Het samenbrengen van een groep mensen met 1 doel: een mooie ervaring creëren. De liefde voor live en het nastreven van perfectie zijn de belangrijkste drijfveren voor mij. We stellen vragen, schrijven een concept en organiseren met enorm veel enthousiasme het event tot in de puntjes. Het doel? Een ervaring creëren waar de opdrachtgever echt wat aan heeft en het voorgestelde doel wordt overtroffen!